Domácí sauna je snem každého z nás - saunaproject.cz

Rádi navštěvujete saunu, ale nechcete se již dělit s ostatními? Chtěli by jste svou saunu ve vlastním domě? Není nic jednoduššího, než oslovit odpovídající firmu, saunaproject.cz, a sauna může být naše třeba hned.

V dnešním moderním světě se zřejmě nenajde nic, co by jsme nedokázali postavit, sestrojit nebo vtěsnat do malého prostoru. Takovým příkladem může být i malá sauna, která je prakticky zhotovená jako saunový modul do malých místností.

finsk0 sauna saunaproject.cz

Saunový modul

Panelákové byty nebo malé bytové jednotky moc místa nemají a tak i jejich majitelé málokdy dopřávají saunu i když by jistě chtěli. Dnes je na trhu několik možností, jak takovou saunu pohodlně vtěsnit i do malého bytu. Saunová kabina s rozměry 1,2 x 1,2 metru, se může totiž umístit třeba i na balkon. Trh nabízí nejen různé typy a rozměry, ale i materiál, ze kterého jsou tyto kabiny zhotoveny. Záleží samozřejmě i na finančních možnostech majitele. Také design je v tomhle směru velmi důležitý a můžeme mít také dokonce i saunu na míru, saunaproject.cz.

Sauna na míru - saunaproject.cz

Pokud se nám řešení v podobě saunového modulu nezamlouvá a chtěli bychom přece jen saunu o něco větší, můžeme si nechat saunu zhotovit na míru našim požadavkům a potřebám. Oslovit takovou odbornou firmu nebude jistě žádná těžká práce a jistě nám vyhoví. Můžeme tak mít doma dokonalou finskou saunu se vším všudy a to i v atypickém tvaru. Využijeme tak každý centimetr místa ve sklepě nebo na jiném místě,které je pro stavbu sauny vhodné.

Saunová kamna

Samozřejmě, že každá sauna musí mít svá kamna, svůj zdroj tepla. Jedním z hlavních kritérií při výběru je výkon kamen. Kamna jsou také vybrána s ohledem na objem parní místnosti, přítomnost oken a dveří. Jaká kamna jsou tedy vhodná a jaké bychom měli zvolit? Druh, tvar a funkční vlastnosti topeniště ovlivňují bezpečnost pobytu v parní místnosti, rychlost generovaného tepla a nasycení produkované páry. Hlavním indikátorem každé parní místnosti je množství a kvalita páry. Nejlepší možností je lehká a nasycená pára, která se získá zahřátím vzduchu na 90 stupňů. V praxi můžeme dosáhnout podobného výsledku pomocí moderních krbových komor na dřevo se zabudovaným parním generátorem, který přispívá k rychlému zahřívání kamenů. Takové modely pecí zajišťují udržování optimální teploty vzduchu a tvorbu nasycené páry.

Blahodárná sauna - saunaproject.cz

Finská sauna prospívá našemu tělu hned z několika důvodů. Zvyšuje naši obranyschopnost a imunitu, je vhodná pro jedince trpící alergiemi, astmatem i revmatismem. Pocením z těla vylučujeme škodlivé látky, pokožka je hladší a téměř bez vrásek. Ale nejen pro zdraví je sauna výhodná. Pokud saunu opravdu milujeme, cítíme se odpočinutí, uvolnění a plní síly. Sauna spolehlivě také odbourává stres a prokrvuje náš mozek.

Spolehlivá firma - saunaproject.cz

Pokud bychom si takovou domácí saunu chtěli pořídit, můžeme se obrátit na profesionální firmy, které mají ve svém portfoliu právě nabídku služeb v oblasti projektů sauny, ale i její realizace. Jistě nám odborně poradí a to nejen s výběrem vhodného typu sauny, ale i se složením materiálu.

© 2024 Pila Třešť - www.pila-trest.cz
Tvorba webových stránek & SEO / články