Články


Dřevěné příhradové vazníky - ideální volba pro realizaci střechy

Příhradový vazník (též vazník, vazníkový krov, vazníková konstrukce, vazníková střecha, sbíjený vazník, dřevěný vazník) je lehká dřevěná příhradová konstrukce sloužící k přenesení zatížení střešního pláště do obvodové či nosné konstrukce.

Rolety - od historie až po současnost

Potřeba ochránit sebe, své blízké i svůj domov přes slunečním žárem je člověku vlastní od nepaměti. Od jaké doby vlastně můžeme datovat první zmínky o roletách? Jak se rolety vyvíjely postupem času a jaké druhy známe dnes? A co rozhoduje, zda zvolíme rolety či žaluzie? První egyptské rolety Už ve starověkém Egyptě ve čtvrtém století před naším letopočtem byly hojně používány pečlivě dekorované látkové systémy zastiňující obydlí Egypťanů.

Ten pravý tým pro renovace – malíři pokojů Praha

 Naši lidé jsou specialisté na malířské práce všeho druhu ve všech možných variantách prostor jak venkovních, tak interiérů. Pomůžeme se vším od základního ohledání prostoru, návrhu přesných barev, kombinací a technik provedení – všechno tak, aby to odpovídalo vaší představě.

Sauna u nás doma - saunaproject.shop

 Domácí saunu si přeje asi každý, kdo se alespoň jednou do sauny podíval a nechal se unášet dokonalým uvolněním a teplem, které nás pálilo na každém bodě našeho těla. Ve veřejných saunách se vždy nemohlo přihlížet k tomu, že bychom si chtěli dopřát saunu jako bonus a chtěli jsme si užít trochu soukromí.

Výhody epoxidových podlah - pokladkapodlahpraha.cz

 Samonivelační podlahy na bázi epoxidů jsou univerzálním řešením jak pro průmyslové, tak pro bytové prostory. Jen před několika lety byly použity velmi zřídka a pouze pro průmyslové objekty. Dnes mohou modernizovaná zařízení a pokročilé technologie snížit výrobní náklady výrobců a získat epoxidovou samonivelační podlahu za velmi atraktivní cenu.

Domácí sauna je snem každého z nás - saunaproject.cz

Rádi navštěvujete saunu, ale nechcete se již dělit s ostatními? Chtěli by jste svou saunu ve vlastním domě? Není nic jednoduššího, než oslovit odpovídající firmu, saunaproject.cz, a sauna může být naše třeba hned.

Variabilita montovaných hal - mobidock.cz

 Montované haly jsou spolehlivým řešením pro všechny, kdo potřebují rychle a bezpečně zastřešit cokoliv nebo pokud nutně potřebujeme rozšířit skladové prostory. Mají všestranné využití a také mnoho výhod, které jsou ve srovnání s klasickou zděnou stavbou jistě výhodnější.

Malování našeho bytu - malirstvi-praha.cz

 Interiér v bytě nám ukazuje, jaký máme vkus a jaký styl preferujeme. Renovace bytu nebo domu představuje různé obměny a to se týká i malování. Je to prakticky nejlevnější způsob, jak oživit stěny a interiér.

Pokládka podlahy

 Stavbu domu nebo rekonstrukci bytu musíme jistě také doplnit o novou podlahu. Bez ní by byl dům poloprázdný a musíme také říci, že podlaha je jednou z nejvíce zatížených částí domu, takže bychom jí měli věnovat náležitý čas i péči.
© 2024 Pila Třešť - www.pila-trest.cz
Tvorba webových stránek & SEO / články