Posuvné dveře jedině do stavebního pouzdra

Pokud stavíte novostavbu nebo plánujete rozsáhlejší rekonstrukci, dejte šanci posuvným dveřím, nejlépe těm do stavebního pouzdra. Jedná se o vskutku neotřelé a rafinované řešení, které si ale brzy zamilujete.

Posuvné dveře do pouzdra mají s klasickými otočnými dveřmi pramálo společného. Jakmile se však oprostíte od zažitých stereotypů, zjistíte, že vám tento krok otevřel zcela nové možnosti. Posuvné dveře do stavebního pouzdra Eclisse přináší celou řadu výhod, na něž můžete u jiných typů dveří zapomenout.

Posuvné dveře do pouzdra především uspoří velké množství místa. Jakmile je otevřete, jako by nikdy nebyly. Jednoduše zmizí. Vy tak získáváte automaticky elegantně propojené místnosti. A když je řeč o eleganci, nelze se nezmínit o designu. Posuvné dveře do pouzdra jsou mimořádně stylové. Díky své jednoduchosti a designové čistotě se skvěle snoubí s moderním minimalismem, ale neruší ani v jinak zařízeném interiéru.

Na rozdíl od posuvných dveří na stěnu, můžete u posuvných dveří do pouzdra plně využívat i stěnu, v níž je vsazené pouzdro. Díky špičkovým technologiím Eclisse si můžete pořídit pouzdro, které vám umožní na danou stěnu umístit elektrická zařízení (lampy, vypínače, termostaty apod.) nebo na ni zavěsit nábytek.

Se stavebními pouzdry Eclisse se nemusíte bát, že by „něco nešlo“. Ba naopak – díky Eclisse máme dojem, že je v interiérovém designu možné takřka cokoliv!

 

 

© 2024 Pila Třešť - www.pila-trest.cz
Tvorba webových stránek & SEO / články